Attraktive kurser med høj faglighed og et godt uddannelsesmiljø

Velkommen til vores kursuskalender. Hos os drejer alt sig om hands-on læring og faglig dygtiggørelse. Udforsk vores kurser, og dyk ned i en verden af muskuloskeletal medicin med erfarne undervisere og en dedikeret læringskultur. 

Alle kurser er inkl. den elektroniske lægebog

1. års abonnement på den elektroniske lægebog er 
inkluderet i kursusprisen.

Ledmobilisering

Fakta om udannelsen

3 dage - 24 lektioner
Undervisere: Lars Faldborg, Niels Bro Madsen, Karen Goss

Tryg og effektiv behandling med ledmobilisering
Fri ledbevægelighed og bevægelighed i det myofascielle væv er vigtigt for uhæmmet og smertefri funktion. Kurset tager udgangspunkt i din dagligdag som praktiserende læge, hvor du med anamnese og systematisk diagnostik finder somatiske dysfunktioner med indskrænket bevægelighed, asymmetri, øget vævsspænding/struktur. Du lærer, hvordan dette kan behandles på en tryg og effektiv måde med ledmobilisering.

Diagnostik og behandling på baggrund af teoretisk fundament og praktiske øvelser
Kurset vil fokusere på precision, minimal brug af kraft og implementering af de ledmobiliserende manuelle teknikker på alle kroppens led i naturligt samspil med tidligere indlærte teknikker, MET, CST, MFR mm. Undervisningen i diagnostik og behandling suppleres med relevant træning, øvelser og opfølgningsplan for patienten.

Du lærer differentialdiagnostiske overvejelser til afklaring af, hvorvidt problemstillingen er organspecifik eller skyldes somatisk dysfunktion. Derudover indøves behandling af somatiske dysfunktioner for især columna thoracalis, men ekstremiteterne berøres også. Undervisningen består af en blanding af formidling af det teoretiske fundament og praktiske øvelser med det mål, at man i en travl dagligdag kan opnå hurtig og sikker diagnostik samt behandling.

Udbyttet af dette kursus kan med fordel anvendes i samspil med behandlingsteknikken MET, hvorfor forudgående kendskab til MET vil være en fordel.

Pris: kr. 15.000 / kr. 16.000 for ikke-medlemmer
Om kurset

Kursussteder

La Santa giver de perfekte omgivelser for et udbytterigt kursus. Gode...
Vi har installeret vores behandlerbrikse på Munkebjerg Hotel. Hotellet er kendt som en...
Vejle Center Hotel