La Santa giver de perfekte omgivelser for et udbytterigt kursus. Gode undervisningsfaciliteter i kombination med et fokus på bevægelse og krop giver det helt rigtige fundament for hurtig læring. Det betyder bl.a. andet professionelle behandlerbrikse samt AV udstyr.

Vi bor 2-3 kursister i lejligheder på La Santa og det betyder at alle kursister har adgang til deres egen lejlighed med bad/toilet og te-køkken med køleskab. Mod merpris kan enelejlighed ofte skaffes, ligesom 2 mod merpris kan bo i lejlighed med 2 soveværelser; disse muligheder kan dog ikke altid skaffes.

Flytransporten og transit til og fra La Santa er indeholdt i prisen. De 3 hovedmåltider er ikke inkluderet, men der er mulighed for at lave mad i lejligheden, gode indkøbsmuligheder og masser af spisesteder på området.

Kursusprogrammet optager hele dagen indtil ca. kl 18:00 - herefter er der, udover aftensmad, også mulighed for at udforske øen og de faciliteter som resortet La Santa byder på - alle aktiviteter på La Santa er inkluderet i opholdet.