Fakta om udannelsen
4 dage - 24 lektioner
Undervisere: Herman Locher, ortopæd og traumatolog samt formand for ESSOMM, Matteo Bernardotto, klinisk leder af Muskuloskeletal Medicin ved University College London Hospital, og Morten Hoeg, phd i Neuroscience (smerte) fra Aalborg Universitet og fra DSMM: Lars Faldborg samt kursusleder Karen Goss.
Vi har engageret nogle spændende undervisere, som kan lære os noget spændende nyt. Der bliver en del om smerter, lidt om fødder samt noget om spændende brug af CST.
I DSMM har vi haft et mantra, at det ikke er smerten, vi behandler, men dysfunktioner og muskulære ubalancer. ”Pain i a lair” har vi sagt og ikke beskæftiget os med smerten så meget.
Nu får vi 3 dage, hvor vi lærer at møde patienten i deres smerteoplevelse, lærer mere om, hvad det er, der modulerer smerteoplevelsen og vores smertehukommelse. Får set helt faktuelt og med neurofysiologiske smerteteorier hvorfor det kan være så komplekst og individuelt.
Vi lærer, at vi kan hjælpe de patienter, der ofte møder opgivenhed i sundhedssystemet.
Vi får inspiration fra udlandet i dette kursus, som er vores årlige Master kursus med udenlandske undervisere.
Da der ikke er så meget Manuel behandling involveret, behøver man på ingen måde at være diplomlæge i Muskuloskeletal medicin. Det vil være en fordel at have været på et af vores kurser, men det er faktisk slet ikke en forudsætning.
Kurset er godkendt til Systematisk efteruddannelse: 1 dag (kr. 4.500) + 1 dag kursusafgift (kr. 2.800) OG Selvvalgt efteruddannelse: 2 dage kursusafgift à kr. 2.800. Derudover transportudgifter max kr. 1.500.
Om kurset
-
25.04.2025 9:00
-
27.04.2025 16:00
-
24 pladser
-
2 deltagere
-
16.02.2025 23:55
-
-