Generalforsamling 2023

 

Kære Medlemmer i DSMM

Foråret er på vej og dermed årstiden for Generalforsamlinger.

Den 13/4 kl. 20.00 på Hotel Munkebjerg
Vores er ingen undtagelse og det bliver i år afholdt i forbindelse med vores internationale Master kursus den 13/4 kl. 20.00 på Hotel Munkebjerg.

Mange af os vil være samlet til kursus der dagen efter, og det har vi benyttet os af.

Alle andre kan deltage på zoom, og der vil blive sendt et link ud til det sammen med selve indkaldelsen senest 14 dage før mødet.

Forslag
Hvis man vil ha’ et forslag med på dagsordenen skal dette være os i hænde senest den 25. Marts (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.).

Mange nye ting
Der sker mange nye ting i DSMM, vi må følge med tiden og der vil ske ændringer mht. vores synlighed og forhåbentligt også medlemstal og kursusdeltagere. Kom og bidrag med din gode idé!

Årsmøde i København
Sæt også STORT X i kalenderen den 6.-7. Oktober, hvor vi får et brag af et årsmøde med FEST som i de gode gamle dage og en masse spændende faglige oplæg om fredagen. Denne gang holder vi det i København. 

Facebook
Hvis du er på Facebook, så vil jeg gerne opfordre dig til at finde selskabets facebookside ”Manuel Medicin DK.”Meld dig på og opfordre alle andre læger du kender til at gøre det samme. Vi skal ses og sprede de gode hænder til glæde for patienterne i hele landet.

 

Vi glæder os meget til at se dig, både i April og i Oktober.

 

På DSMM Bestyrelses vegne

Mvh Karen Goss

 

(Formidlet via hjemmeside, email og Facebook)