Masterkursus DK 2025

33 lektioner
Undervisere: Lars Faldborg, Annette Mielby, Karen Goss

De konkrete sygdoms-/skadeproblematikkerne, som skal behandles på dette kursus, kommer senere.
Med udgangspunkt i de kliniske tilstande gennemgås relevante kliniske undersøgelser, diverse behandlingsmuligheder og opfølgende vejledning i øvelser.
Vi går i dybden med de hyppigste disponerende faktorer. Hvilke overvejelser gør vi os? Hvilke diagnostiske udredninger og undersøgelser skal der til? Hvilke behandlingsmuligheder er der? Hvordan kan vi forebygge med behandling, øvelser eller træning?
Det danske Masterkursus er et integreret kursus. Der benyttes  MET, CST, MFR, artikulering, HVT teknik og evt. akupunktur/ blokader. De enkelte teknikker benyttes alene eller i kombination afhængig af, hvad der skønnes mest hensigtsmæssigt i den enkelte situation.

Der lægges vægt på, at der er god tid til at indlære og benytte de omtalte teknikker, og samtidigt lægges der vægt på enkel og sikker diagnostisk, som naturligt leder direkte over i behandlingsgreb.
Kursus vil overvejende være baseret på klinisk træning men suppleres med nødvendige teoretisk overvejelser. 
For at få det maksimale ud af Masterkurset anbefales det, at du har et godt kendskab til MET, MFR/CST og ledmobilisering Er du i tvivl, om du er klar til Masterkursus, kan du kontakte uddannelsesudvalgsformanden, Karen Goss, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Arrangement oversigt

Start dato 07-11-2025 9:00
Slut dato 10-11-2025 16:00
Kapacitet 24
Tilmeldte 0
Sidste frist 31-10-2025 23:55
Pris Pris: kr. 19.500 / kr. 20.500 for ikke-medlemmer
Det foregår Munkebjerg Hotel, Vejle