Rygsmerter og idrætsmedicin

Rygsmerter og idrætsmedicin (Grundkursus), La Santa, Lanzarote

5 dage - 40 lektioner
Undervisere:  Karen Goss, Peter Silbye, Morten Rask, Berit Schiøttz-Christensen og assistent Frederikke Uldall

Syntes du også at det er svært og til tider uoverskueligt når patienten henvender sig med smerter i nakke, ryg, lænd, skulder, hofte og knæ. Hvor skal man starte? Hvor skal man ende og hvordan danner man sig en struktur i sin undersøgelsesteknik så hverdagen bliver lettere. ”Ryg- og idrætskursus” er et grundkursus i faget muskuloskeletal medicin. Du lærer at undersøge, diagnosticere og behandle den dårlige ryg. Du vil lærer undersøgelsesteknik så du kan diagnosticere de hyppigste og mest almindelige lidelser i de store led. Vi vil komme ind på de hyppigste idrætsskader i bevægeapparatet. I vil blive undervist i træningsfysiologi og idrætsskader både de akutte og de belastningsudløste. I vil få styr på undersøgelses- og behandlingsteknik af idrætsskader og vi vil komme ind på rehabilitering og øvelsesbehandling via en helt ny app med interaktivt træningsprogram til de hyppigste lidelser i bevægeapparatet. Via teoretiske oplæg og indøvelse af undersøgelsesteknik på hinanden tilegner du dig praktiske færdigheder i diagnostik, bløddelsbehandling og ledartikulering. Dette er undersøgelses- og behandlingsgreb, som du umiddelbart kan anvende i konsultationen efter kursus. Det drejer sig om bevægeapparatets sygdomme og dysfunktioner i bred forstand og dermed om et meget stort problemområde i almen praksis, hvor op mod en tredjedel af henvendelsesårsagerne vedrører bevægeapparatet. Efter at have gennemført dette Grundkursus i muskuloskeletal medicin har du mulighed for at deltage i overbygningskurserne.
1. års abonnement på den elektroniske lægebog er inkluderet i kursusprisen. Derefter koster abonnement 199 kr/år. Bogen bliver løbende udbygget.
Opholdet er med halvpension. Indkvartering: 2 i hver lejlighed; evt. 3 eller 4 i større lejligheder. Room mates kan ønskes ved tilmeldingen - hvis begge parter skriver det. At bo alene i lejlighed koster kr. 5.500 ekstra - dog ikke altid muligt.
Kurset har aktivitetsnummer 2022-0008

Hvis man vil bruge sin systematisk efteruddannelseskonto, kan man søge om refusion for:
1 dags tabt arbejdsfortjeneste á 4500 kr. og 1dags kursusafgift á 2400 kr. og maks. 1500kr. i transportgodtgørelse.
 
Hvis man bruger sin selvvalgte efteruddannelseskonto:
dages tabt arbejdsfortjeneste á 4000 kr. og 4 dages kursusafgift á 2400 kr. og maks. 1500 kr. i transportgodtgørelse.

Arrangement oversigt

Start dato 21-01-2022 9:00
Slut dato 28-01-2022 16:00
Kapacitet 30
Tilmeldte 32
Sidste frist 16-09-2021 23:00
Pris Pris: kr. 28.900 / kr. 29.900 for ikke-medlemmer. Incl. rejse
Det foregår La Santa, Lanzarote

Beklager, men der er ikke flere ledige pladser på kurset.