Nyt system til kursustilmelding og -betaling

Der har de seneste år været store problemer med tilmelding til kurserne via DADL's registreringsafdeling, som har fungeret meget ustabilt.
Vi har derfor nu implementeret vores eget system med tilmelding til og betaling af vore kurser fra og med 2020. Det skal bruges allerede nu ved tilmelding til kurserne i 2020, dog ikke Ryg- og idrætsmedicin kurset i januar 2020, der stadig ligger i DADL-regi.

BEMÆRK: Tilmelding til kurserne i 2019 skal stadig ske via hjemmesiden www.dsmm.org/Kursustilmelding til DADL's kursussekretariat.

Systemet gør det muligt for os løbende at følge med i tilmeldinger, så vi kan reagere mere proaktivt i forhold til dublering, justering eller udvidelse af et kursus.

Hvad betyder det så for dig?

Medlemsrabat

Som medlem får du en rabat på kr. 1.000 på de fleste af DSMM's kurser. VIGTIGT: Det forudsætter, at du går på DSMM's intranet: www.dsmm.org og logger dig ind. Når du er logget ind, kan systemet se, at du er medlem, og du får automatisk kr. 1.000 i afslag på kursusprisen.
Ikke-medlemmer skal også tilmelde sig kurserne via hjemmesiden www.dsmm.org men da man så ikke kan logge sig på intranettet, får man ikke rabatten.

Depositum

Ved tilmelding til et kursus kan du vælge mellem at betale fuld pris eller et depositum på kr. 1.500. Vælger du at betale depositum, skal restbeløbet betales senest 2 måneder inden kursusstart. Vi fremsender en e-mail med betalingslink 14 dage inden sidste frist for indbetaling af restbeløbet.

Tilmeldingsfrist

Tilmeldingsfrist for kurser i Danmark er 3 måneder. Kurser på LaSanta kræver mere tid til bl.a. flyreservationer og har derfor 6 måneders tilmeldingsfrist.
Er tilmeldingsfristen overskredet, kan der dog sædvanligvis være mulighed for tilmelding, hvis der stadig er plads på kurset.

Aflysning

Hvis et kursus aflyses, får du hele dit indbetalte beløb refunderet.

Afbud

Hvis du melder afbud til et kursus, er refusionspolitikken således:

  • inden tilmeldingsfrist:                                                  vi refunderer dig hele det indbetalte beløb
  • fra tilmeldingsfrist og indtil 2 mdr. før kursusstart:     vi refunderer dig hele restbeløbet
  • fra 2 til 1 måned før kursusstart:                                 vi refunderer dig 50% af restbeløbet
  • efter månedsdagen inden kursusstart                        ingen refusion

Det tilrådes, at man selv har/tegner en Erhverv Rejseforsikring, hvor man kan tilvælge afbudsdækning, hvis det ikke allerede er includeret.